
Inspira zaitez euskal kultura eta gizarteari forma ematen dioten pertsona eta proiektuen inguruko artikulu eta istorioekin.
Donostia Euskal Herriko itsasertzeko hiri txiki bat da, eta itsas pasealeku lasaia eta alde zahar ikusgarria ditu. Hortaz, harrigarria izan daiteke mapako puntu hori Kyoto hiriarekin parekatzea pertsonako Michelin izar gehien izateagatik.
Euskal Herriak gastronomia-esperientzia aberatsa eskaintzen du, txoko eta pintxo-tabernetatik hasita sagardotegi, bertako jaialdiak, Michelin izardun jatetxeak eta jatetxe tradizionaletaraino. Lurralde hau paradisua da janari onaren zaleentzat, non toki bakoitzak euskal kultura gastronomikoaren ikuspegi bakarra eskaintzen duen.
Pentsaezina da Euskal Herrira etorri eta pintxorik jan gabe joatea
Oraindik ez baduzu euskal gazta tartaren berririk izan, seguruenik laster izango duzu. Jakin nahi duzu zergatik den horren berezia?
Eltzeko bero-bero bat uda bete-betean? Kontraesana dirudi, baina horixe da marmitakoa.
Euskaldunentzat, janaria pasio itsua da. Fede paganoa. Ospakizuna. Lehentasunezko gaia.